Alcina huidverzorging

Wij werken in de praktijk met ALCINA huidverzorging en cosmetica. Alcina is een Duits merk en al 100 jaar een begrip. ALCINA producten worden op diervriendelijke wijze ontwikkeld en heeft een nauwe samenwerking met dermatologen. ALCINA staat voor “geen valse belofte� maar een direct waarneembaar en voelbare verbeterde huidconditie. ALCINA als je weet wat je wilt.

Waarom Alcina

Het is voor ons belangrijk om U de juiste producten en mogelijkheid te bieden om de verzorging thuis voort te zetten. ALCINA heeft uitgebreide professionele verzorgingslijn afgestemd op ieder huidtype en probleem.

Alcina Cosmetica

De kleurcollectie bestaat uit trendy modekleuren en klassieke kleuren. In de separate kleurenfolder worden alle producten uitgebreid getoond. Alle cosmetica producten zijn uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit als de huidverzorgingsproducten. De producten zijn in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld en worden zelfs in Duitsland door dermatologen aanbevolen. Een absolute garantie voor het behoudt van uw dierbaarste bezit: uw huid.

Voordelen van onze producten zijn:

– Exclusief voor schoonheidssalons; u krijgt een persoonlijk advies
– Natuurlijke grondstoffen gebruik
– Constante controle door dermatologen
– Geen dierproeven bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen

Wij hopen dat onze keuze u net zo bevalt en laten u graag kennis maken met de producten.

Productverkoop

Om uw huid in goede conditie te houden is het belangrijk om met regelmaat een gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste te bezoeken. Helaas is dit alles niet genoeg, u zult ook thuis de verzorging van de huid voort moeten zetten met producten afgestemd op uw huidtype of huidprobleem voor een optimaal resultaat. Bij Schoonheidssalon Astrid krijgt u een deskundig advies, wordt u behandeld met de beste producten, dus maakt u een goede keuze. ALCINA producten zijn alleen verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialiste.

Alcina Huidverzorging

Lees ook: ,