Airbrush tanning

Al geruime tijd enorm populair in de USA maar hier relatief nog onbekend: Airbrush tanning de manier om zonder zon of zonnebank een prachtige mooie egaal bruine tint te krijgen. Heeft u een feest, gaat u trouwen of wilt u er gewoon fantastisch en gezond uitzien? Met ons professionele tanningsysteem is het mogelijk om een natuurlijke vakantie bruine tint te krijgen binnen 30 minuten.Voordelen van Airbrush tanning:

airbrush

– geen kans op huidkanker door uv-straling
– geen kans op een verbrande huid (erytheem)
– geen veroudering van de huid en/of rimpels
Рonmiddellijk resultaat al na ̩̩n behandeling
– een egale bruine tint zonder vlekken en/of strepen

Hoe werkt Airbrush Tanning?

Met behulp van een professioneel tanningsysteem wordt speciale bruiningsvloeistof
Verneveld over de huid. Na enkele minuten begint het bruiningsproces en na 8 uur is het volledige bruiningsresultaat bereikt. Het belangrijkste ingrediënt van de bruiningsvloeistof is DHA een bijproduct van suiker. De DHA zorgt er samen met aminozuren in de huid voor dat de eiwitten de bovenste huidlaag verkleuren. Verder bevat de bruiningsvloeistof aloë vera, die de huid verzorgt.

Hoe lang duurt en werkt het?

Een behandeling duurt 15 tot 30 minuten en geeft afhankelijk van het huidtype en de huidverzorging circa 6 tot zelfs 10 dagen een optimaal resultaat. Alleen het pigment in de bovenste laag van de huid wordt behandeld. Derhalve zal afhankelijk van de snelheid waarop de huid vernieuwd de bruining langer of korter zichtbaar zijn. Goede verzorging van de huid kan het zichtbare resultaat verlengen.

Wat zijn de voordelen?

Er is geen kans op huidkanker en/of veroudering van de huid, bij de behandeling wordt namelijk geen gebruik gemaakt van uv-straling. Hierdoor is er ook geen enkele kans op erytheem (huidverbranding). De behandeling geeft u al de eerste keer een prachtige bruine (niet oranje) donkere teint. Door de fijne verneveling heeft u geen last van strepen of vlekken.

Lees ook: ,