BEAUTY SPECIALS

HOTSTONE MASSAGE

IMG_6029IMG_6009

Dit is een massage met hete (lava) stenen van ongeveer 45 graden, die spieren verwarmen en ontspannen. De warmte dringt diep in de spieren door en daarom kan het verlichtend werken bij spier- en gewrichtsproblemen w.o. spanning, stress of een slechte doorbloeding van het weefsel. Een hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af en ontgift het lichaam.

AIRBRUSH TANNING

Al geruime tijd enorm populair in de USA maar hier relatief nog onbekend: Airbrush tanning de manier om zonder zon of zonnebank een prachtige mooie egaal bruine tint te krijgen. Heeft u een feest, gaat u trouwen of wilt u er gewoon fantastisch en gezond uitzien? Met ons professionele tanningsysteem is het mogelijk om een natuurlijke vakantie bruine tint te krijgen binnen 30 minuten.

Hoe werkt Airbrush Tanning?

Met behulp van een professioneel tanningsysteem wordt speciale bruiningsvloeistof verneveld over de huid. Na enkele minuten begint het bruiningsproces en na 8 uur is het volledige bruiningsresultaat bereikt. Het belangrijkste ingrediƫnt van de bruiningsvloeistof is DHA een bijproduct van suiker. De DHA zorgt er samen met aminozuren in de huid voor dat de eiwitten de bovenste huidlaag verkleuren. Verder bevat de bruiningsvloeistof Alovera, die de huid verzorgt. De behandeling duurt 15 tot 30 minuten en geeft afhankelijk van het huidtype en de huidverzorging circa 6 tot zelfs 10 dagen een optimaal resultaat.